Bygg layouten för Expresskassa

1. Klicka dig in på (PIM/POS)

2. Klicka (Menus) i det övre fältet.

3. Klicka (New menu)

4. Ange valfritt namn på menyn

5. Klicka på (add articles)

6. När ni lägger till en artikel under en specifik kategori så kommer denna kategori att läggas till i eran EPOS layout. Klicka på add all för att lägga till alla artiklar under valfri kategori.

7. När ni lagt till alla artiklar till eran EPOS meny, klicka på done. Sedan på save.

8. Nu har ni skapat eran EPOS meny. Ni kan nu skapa flera om ni önskar ha separat för take away eller andra restauranger.

<

9. Klicka sedan på butik

10. Och gå in under Butiker

11. Välj Butiken som ni önskar

12. Nu på höger sida scrolla ner tills ni ser ''Eat here (app and self-service use)'' och välj det alternativet.

13. Sedan välj eran ät här meny i listan

14. Gör samma sak för take away alternativet ''Take away (app and self-service use)''. Nu är båda menyer färdiga för express och online!

Kom ihåg att en omstart utav expresskassa behövs för att hämta menyn