Återbetalning

Hur ni gör en återbetalning genom kassan

1. Klicka på de 3 strecken längst ner i vänstra hörnet för att öppna en sidebar meny.

2. Välj Historik i listan

3. Välj köpet du önskar att göra en återbetalning på.

3.1 Ni kan söka efter ett specifikt kvitto ovanför listan till vänster.
Välj kvitto sedan i listan direkt under.

3.2 Ni kan Återbetala specifika produkter i kvittot genom att klicka på den lilla återbetala knappen uppe bredvid produkten.

3.3 För att återbetala hela kvittot klicka på den stora röda knappen längst ner på sidan.
Återbetalning sker automatiskt till kortet som betalning skett med inom 1-3 arbetsdagar.