POS Layout

I POS lägger du in hur du vill att det skall se ut i din kassa. Här kan du lägga upp kategorier, organisera samt färglägga knappar. I POS Layout skapar du Layouten för din kassa.

Steg 1.
Logga in i Backoffice på https://vm.baemingo.se/#/
01-1

Steg 2.
Klicka in dig på POS- Layouts genom att klicka på Pim / POS

Steg 3.
Klicka på POS - Knappen

Steg 3.
Klicka på knappen "CREATE LAYOUT" i headern eller i mitten av skärmen.

Steg 4.
Under "NAME" skriver du t.ex "Matsalen" eller  "Huvudlayout"
Här kan du döpa flikarna som finns till vänster i din POS layout t.ex. "Lunch", "Drinkar"

Steg 5.
Klicka på knappen  "Save layout"

Steg 6.
Nu kan du börja fylla respektive flik med den mat och dryck du önskar.
Till höger hittar du vidare justeringar utav layout och alla artiklar.
Övre högra delen kan man justera namn utav fliken, färg, storlek utav rutnätet, flikar och kampanjer.

Nedre högra hörnet kan du lägga in artiklarna i vyn genom att klicka på knappen "add" som är placerad till höger om respektive artikel. Du kan även flytta runt artiklarna i Pos Layouten genom drag & drop. Du har även en sökfunktion där du kan söka efter produkten du letar efter.

POS Layout är nu skapat.

Vid varje ändring du gör i POS, behöver du starta om kassan för att uppdateringarna skall fungera.