Kassan fryser och det går ej att göra något.

1. Testa att starta om appen.
    Glöm inte att svepa upp appen och stänga av den helt, inte bara att stänga ner från skärmen.
  2. Testa att starta om hela iPaden.
    Håll i knappen på ovansidan tillsammans med den övre ljudknappen på höger sida av iPaden i några sekunder innan knappen "stäng av" syns på skärmen.
  3. Starta nu om iPaden genom att hålla i endast knappen på ovansidan av iPaden och låt den starta upp. Starta sedan upp appen på nytt.

Nu ska det fungera igen!

Skulle problem fortfarande kvarstå så vänligen dubbelkolla att nätverket fungerar
annars hör av er till oss för vidare felsökning.