iPad är avaktiverad

Har du försökt logga in en för många gånger på din iPad och får upp felmeddelandet iPad är avaktiverad?

Om du har försökte logga in på din iPad för många gånger med felaktigt lösenord så kommer den att låsa sig själv och visa nedan meddelande (men utan "försök igen inom x tid") :

Får ni upp ovan felmeddelande så behöver eran iPad att återställas och för detta så krävs en dator (mac eller windows 8/10/11) med iTunes installerat samt en kompatibel usb-c kabel att koppla iPad till dator med.

För vidare steg på hur ni säkerhetskopierar eran information och återställer eran iPad finner ni i denna guide: https://support.apple.com/sv-se/HT211078