Hur skriver jag ut en kvittokopia från Adyenterminalen?

v400m

Så här skriver du ut en kopia av köpar- eller säljarkvitto för en specifik transaktion:

1. Gå till Admin-menyn. (Tryck på 9 + bekräfta och ange ditt lösenord)
  2. Välj Transactions.
  3. Välj transaktionen som du vill skriva ut ett kvitto för.
  4. Välj Receipts och sedan det kvitto du vill skriva ut: Shopper receipt eller Merchant receipt.
  5. Välj Print.
  6. Klicka på Cancel för att gå tillbaka till den punkt där du kan välja och skriva ut det andra kvittot om du önskar, eller klicka på Cancel flera gånger tills Admin-menyn stängs.

För att läsa mer om felsökning och användning av Adyen Terminal, klicka här!