1. Baemingo
  2. Backoffice
  3. Skapa Knappar i PIM (Product Information Management)

Skapa menyer i PIM

I denna artikel hittar du information kring hur man skapar menyer och orienterar sig i PIM. PIM är framtaget för att du snabbare och enklare ska kunna skapa och uppdatera menyer, artiklar, kategorier och mycket mer.

Steg 1.

Logga in via https://vm.baemingo.se/
Ange ditt användarnamn och lösenord.

Steg 1, logga in

Steg 2.

I menyraden till vänster, klicka på PIM/POS.

Steg 3.

I den övre menyraden, klicka på "Menus". Finns det inlagda menyer sen tidigare hittar du dem här.

Steg 4.

För att skapa en ny meny, klicka på "New menu"

Steg 5.

5.1 Ange önskat namn för menyn

5.2 Klicka på "add articles" för att lägga till artiklar i menyn. Ett nytt fönster kommer att öppnas.

Steg 6.
Här ser du en vy över alla dina kategorier och artiklar. För att lägga till en artikel kan du antingen söka i sökfältet upptill eller scrolla dig fram. För att lägga till en artikel trycker du på "add" knappen till höger om artikeln. Man kan även lägga till en hel kategori med artiklar genom att klicka på "add all" till höger om kategorinamnet.

För att gå vidare, klicka på "Done"

Steg 7.
Klicka på Save.

Kom ihåg att alltid starta om kassan efter att en ändring har gjorts.