Presentkort Retain 24

Hej! och välkommen till en guide för hur retain24 fungerar.

Hej! Här är den nya guiden för att använda retain 24. Manualen börjar från steg nummer 5.

5. Gå på denna symbol (  ) längst ner i vänster hö

6. Tryck på (Ladda presentkort R24)

7. Här kan ni då ladda ert Retain24 kort.
A. (svep kort) Fungerar ej för tillfället
B. (Ange Manuellt) Här skriver ni in kortets id nummer, detta ser ni under QR koden på kortets baksida för att komma vidare.
C. (QR kod) Här kan ni skanna QR koden på pressentkortet för att komma vidare.

8. När kortet har identifierats så kommer ni kunna se tillgängligt saldo på kortet innan ni går vidare för att fylla på presentkortet.

9.
A. Skriv i den summan som kund önskar ladda sitt presentkort med.
B. Tryck på (OK) för att bekräfta summan som presentkortet ska laddas med.

10.
Välj vilket betalmedel kunden öskar använda.

11.
Sedan när betalningen har genomförts så kommer ni se ''payment complete'' och betalningen är genomförd.

Ta betalt med Retain24.

12.
För att ta en betalning med Retain24 så trycker ni på (betala med)

13.
Välj betalmetod (R24 GIFT CARD)

14.
Här väljer ni då hur ni identifierar kunds Retain24 kort.
A. (svep kort) Fungerar ej för tillfället
B. (Ange Manuellt) Här skriver ni in kortets id nummer, detta ser ni under QR koden på kortets baksida för att komma vidare.
C. (QR kod) Här kan ni skanna QR koden på pressentkortet för att komma vidare.

15.
Ni kommer då att se tillgängligt saldo, tryck på fortsätt för att slutföra köpet.

Om summan inte räcker till för att göra betalningen får ni använda er av knappen (Dela)

16.
Tryck på (Dela)

17.
Välj betalmetod (R24 GIFT CARD)

18.
Slå in den summa som finns kvar på pressentkortet eller den summan som önskas betalas med pressentkortet

18.
Välj sedan sätt att identifiera kundens presentkort.

19
När betalningen är genomförd så betalar ni resterande med önskad betalmetod.