Erbjudande för nya medlemmar

Hur skapar man ett erbjudande för sina nya app medlemmar. T.ex. 20% rabatt på första beställningen för nya kunder.

Steg 1.
Logga in i Venue Manager med era tilldelade uppgifter.
Välj "Engagement" - "Offers" i vänster kolumn.

Steg 2.
Här finns en översikt av alla befintliga erbjudanden. Klicka på "Create Offer" i övre höger hörn för att skapa ett nytt.

Steg 3.
Fyll uppgifterna som passar det erbjudande ni vill skapa.

Se till att checka i alla 3 boxar:
Default offer ✔️
Can only be used once ✔️
Enable offer ✔️
Default offer innebär att den är standard för alla nya kunder.
Can only be used once innebär att den är tillgänglig endast en gång per kund.
Enable offer innebär att ni aktiverar erbjudandet. Utan denna i klickad kommer inga kunder kunna använda detta erbjudande. Det gäller alla erbjudanden ni skapar. Även om ni vill avaktivera ett erbjudande så går det att klicka av den knappen.

Välj sen vilken typ av erbjudande. I detta fall "Order offer" med Discount type:  "Percentage points 20".

Välj antingen specifika artiklar som skall ingå i erbjudandet, eller välj hela kategorier.

Avsluta genom att klicka Submit

Nu är ni färdiga och alla nya kunder kommer kunna ta del av det nya erbjudandet!