Konfigurera Skrivare

1. Placera ut skrivare vid tillhörande punkt kassa/kök.
  2. Koppla in ström samt nätverkskabel i skrivaren (det finns en avtagbar lucka i baksidan av skrivaren).

Om kunden har en skrivare bredvid kassan, kopplas iPaden ihop med skrivaren med hjälp av USB-C, ingången som hittas i luckan.
  3. Dubbelkolla vid inkoppling av nätverkskabel att ett fast gult sken dyker upp på skrivaren. Om inte saknas internetuppkoppling i nätverksuttaget i väggen.
  4. Tryck på ON-Knappen till höger, för att släcka skrivaren. Håll inne pappersknappen (till vänster om On-Knappen), samtidigt som du håller in On-knappen igen,  för att sätta igång skrivaren.
  5. Håll kvar ditt finger på pappersknappen tills skrivaren automatiskt börjar skrivare ut ett långt kvitto. Se bild.
  6. Längst ned på det långa kvittot hittar man en IP-adress.
  7. Gå in på kassan  - settings - Printers - Start Scan - Nu ska skrivare med rätt IP-adress dyka upp, välj rätt printer. Tryck på printern välj Assigne station och välj rätt station som den ska vara kopplad mot.
  8. Tryck på printernamnet igen och välj Test print. Nu ska ett litet testkvitto komma ut.

Printern är nu tillagd.