Installera Zettle terminal

1. Logga in på paddan ni använder som kassa och se till att baemingo appen är installerad

2. Logga in på appen med erat tilldelade login och klicka på de 3 sträcken nere i vänstra hörnet.

3. Klicka på (Inställningar)

4. Sedan klicka på (izettle) i vänster menyn

5. Logga in på erat Zettle konto

6. Klicka sedan på (Card readers)

7. Nu kan ni starta eran terminal och ni borde få upp en kombination utav 3 siffror på terminalens skärm. Om inte så klicka kort på start knappen. Numret i eran kassa (iPad) och på eran terminal ska vara samma och ni ska nu kunna koppla eran ihop dem två enheterna. När dem är kopplade ska det komma up en kombination utav 6 siffror i kassa och på terminal. Om detta nummer är återigen samma på båda enheter så är terminalen kopplad och klar.

8. Nu ska kortläsaren vara klar för användning! Testa ett köp för att se att allting fungerar.