Installation kortterminal P400Plus.

Guide för att starta upp din p400plus kortterminal.

1. Plocka fram alla delar enligt bild nedan.

2. Koppla ihop del 1,2 och 4 enligt bild nedan.

3.
- Kabel nr 2 (nätverkskabeln) kopplar ni till en nätverkskälla (router eller switch)
- Kabel nr 4 (strömkabeln) kopplar ni till en strömkälla.
- Kabel nr 1 (adapter) kopplar ni till baksidan av terminalen
Öppna locket på baksidan av terminalen, anslut laddaren och stäng locket.
Dra åt kamlåsskruven på bakstycket (om sådan finns) för att förhindra skador på kabelanslutningen orsakad av att dra i kabeln.

4. Nu är det dax att koppla kortterminalen till kassan.
 I er Baemingo kassa gör ni följande.
- Gå på de tre stycken längst ner i vänster hörn.
- Gå på (Inställningar) - Gå på (Adyen).
- Tryck på (Scan Terminal).

På kortterminalen gör ni följande.
- Tryck (5) + Grön knapp.
- Gå sedan på denna symbol som kommer visas i vänster eller höger nedre hörn.
- Håll sedan terminalen framför kassan för att skanna QR koden på terminalen.

Tryck sedan på (testa), det ska då komma upp (confirm) på kortterminalen där ni bekräftar. Får ni upp (test failed) på kassan, testa samma process igen.

Scrolla sedan ner på skärmen och aktivera serveråterbetlningar. Den ska lysa grönt.
Ni kan nu börja använda er nya kortterminal.