Hur man ställer in merförsäljning i Expresskassa och i Appen

1. Tryck på (PIM/POS)

2. Tryck på Upsell (Upsell)

3. Tryck på (New upsell)

4. Under "Name" så skriver du texten som ska komma upp

5. Under "Upsell group articles" väljer ni produkter som ska upp för merförsäljning.

6. Direkt under så kan ni välja produkterna merförsäljning ska gälla på

Exempel:

7. Om jag lägger in (cola) och (cola zero). Dessa produkter kommer att komma upp när någon beställer (Dagens lunch).

8. Nu när någon beställer (Dagens lunch) så kommer meddelandet ''Får det lov att vara'' följt utav dem 2 colorna upp efteråt

Spara genom att klicka på (create upsell) och merförsäljningen kommer vara redo.