Hur man bygger bordskartan

Denna guide kommer hjälpa dig med att bygga upp bordskartor

1. Gå in på TSR.

2. Välj alernativet (Floorplans)

3. Tryck på create floorplans uppe i högra hörnet.

Under floorplans så skapar ni upp varje rum som ni har, t.ex matsal 1, matsal 2, Uteservering etc.

4. Namnge rummen korrekt.

5. Välj erat företag som Venue.

6. Och klicka på submit för att skapa lokal/rum.

7. När du har skapat alla lokaler så klicka igen på TSR.

8. Klicka sedan på (Tables).

9. Under "select floorplan" kan du byta emellan dem olika kartorna du skapade i tidigare steg.

10. Klicka på "create table" uppe i högra hörnet.

11. Här väljer du kodnamn att ange till varje bord, t.ex "1". Klicka på submit så skapas det bordet up.

12. När du skapat alla bord så placera dem i layouten som det ser ut i riktiga rummet. Formen och storleken utav borden och layouten kan tyvärr inte förändras

13. Välj vilken typ av iPad ni använder. Glöm inte att spara.