Hur skapar man ett Friends & Family medlemsskap

Hur man skapar ett Friends & Family medlemsskap med t.ex. 100% rabatt på deras beställningar + hur man lägger till användare i det.

Steg 1.
Logga in i Venue Manger med tilldelade inloggningsuppgifter.
Gå till "App" - "Memberships" i vänster kolumn.

Steg 2.
Här finns en översikt av de redan skapade medlemsnivåerna.
Välj "Create membership" i övre höger del av skärmen för att skapa ett nytt.

Steg 3.
Fyll i uppgifterna som passar för det medlemsskap ni vill skapa. I detta fall sätter vi "Discount Percentage" till 100.
För att ett medlemsskap inte skall synas i appen för alla kunder så sätter vi "Points Required" till 500 000 000. Den gränsen är satt för att ingen ska råka nå upp till den nivån av misstag och då få 100% rabatt på sina ordrar (+ att det inte syns i appen för vardagsanvändare).

Steg 4.
Efter ni sparat ert medlemskap så väljer ni det i listan.

Steg 5.
Lite längre ner finns nu "Assign Membership to users". Skriv in personens namn, e-mail, eller telefonnummer som ni vill lägga till och välj personen i listan som kommer upp. Klicka sen på knappen "Assign Membership".
Nu är personen tillagd i detta medlemsskap.
(Längst ner på sidan finns en överblick på vilka personer som ingår i ditt medlemsskap)

Nu är du klar! Hör av er till oss vid eventuella frågor.