Fortnox integration

Information som behövs för att sätta upp er Fortnox-integration. Detta kräver en licens*

Konton för bokföring (Fortnox)
1. Försäljningskonton (per kategori, mat & öl osv):
2. Utgående Moms 12% & 25%:
3. Konto för alla era betalmedel: (kort, swish)
4. Drickskonto:
5. Verifikationsserie:
6.Kostnadsställe (om det används):

Lämna dessa uppgifter till er onboarding ansvarige via mail.

Ändra konton eller skapat en ny kategori?

När du skapar en ny kategori är det viktigt att du går in och fyller i vilket bokföringskonto som ska användas.

1. gå på (Kategorier)
2. Välj den nyskapade kategorin.
3. Fyll i ert önskade bokföringskonto.
Glöm inte att spara. uppdateringen.
Detta går även att göra för era betalmetoder om ni klickar på "Butik" -> "Betalmetoder"
Klicka sedan på valfri betalmetod så kommer ni få upp en en meny som ovan, med en integrations meny under inställningarna för betalmetoden