Fakturera kund direkt från kassan*

En simpel guide på hur man kan fakturera via kassan

*För att kunna fakturera en kund krävs nedan punker innan ni aktivt kan fakturera från kassan:
  1. Fortnox med fakturamodulen
  2. Konfigurera Fortnox med Baemingos kassasystem
  3. För in alla era fakturakunder in i Fortnox.
    Observera att kunduppgifter måste föras in i Fortnox minst 12 timmar innan ni kan fakturera från kassan.

När ovanstående punkter är gjorda är ni redo att fakturera från Baemingos kassa.
Nedan följer 5 steg i hur ni går tillväga.

För dig som jobbar i Bordshanteringsvy TSR

1. Klicka på betala knappen nere i högra hörnet av kassan

2. Välj alternativet "Faktura" i listan av betalmetoder.

3. Skriv ni in totalsumma som kund skall betala via faktura.

4. Skriv in vilken kund som skall faktureras. Klickar du på "search for a user"
så kommer ett tangentbord upp och du kan söka på företagsnamnet.

5. Efter att ni har valt den kund som skall faktureras kommer en referens upp om ni vill fylla i. Klicka efter det på knappen "klar" och fakturan skickas iväg till Fortnox.

För dig som jobbar i kassa över disk - vy QSR

1. Lägg till de produkter som gäst beställer, och klicka på knappen "Betala med"Bild 1-1

2. Klicka på knappen "Faktura" / "Invoice"
Bild 2-1

3. Skriv in vilken kund som skall faktureras. Klickar du på "search for a user"
så kommer ett tangentbord upp och du kan söka på företagsnamnet.
Bild 3-1

4. Efter att du klickat på företagsnamnet så kommer en ruta upp för referens som du då fyller i.
Klicka sedan på knappen "Klar" och fakturan skickas iväg till Fortnox.

Har ni några frågor eller funderingar är det bara att höra av er
på 010 - 204 02 04 eller via mejl servicecenter@baemingo.com