Bygga bordskarta.

1. Gå till (TSR).

2. Välj (Floorplans).

3. Tryck på (Create floorplans).

I floorplans skapar du alla rum du har. till exempel. rum 1, rum 2, Uteservering.

4. Namnge rummet.

5. Välj ditt företag som (Venue).

6. Tryck på (Submit) för att skapa rummet.

7. När du har skapat alla av dina rum går du tillbaka till (TSR).

8. Sedan trycker du på (tables).

9. Gå till (Create tabeles).

10. Här gör du bara en kod för bordet. exempel ''1''. och tryck på Submit för att skapa bordet.

11. På den här fliken kan du byta rum mellan alla du har skapat i (Floorplans). Kom ihåg att trycka på (Save) innan du går in i ett nytt rum.

12. När du har skapat alla dina bord placerar du dem bara på kartan som ditt riktiga rum ser ut. Formen och storleken på borden och kartan kan inte ändra. kom ihåg att spara kartan när du är klar.