Bonginställningar

Ställ in vad som ska bongas och vilken skrivare som ska bonga vad.

1. Tryck på de tre 3 strecken i iPadens vänstra hörn.

2. Gå till inställningar.

3. Gå till skrivare längst upp på sidan.

4. Välj den skrivare som du vill få beställningarna.

5. Om du är osäker kan du testa att skriva ut för att se vilka skrivare det är.

6. Tryck på tilldela station(er).

7. Nu ska du välja de kategorier du vill att skrivaren ska skriva ut vid beställning.

8. Skrivaren är nu klar och du kan försöka skicka några Bongar för och se att allt fungerar.

Gör en station för bongarna.

1. Gå till (Store)

2. Tryck på (Stations)

3. Gå till (Create station)

4. Namnge stationen.

5. Här kan du välja vilka kategorier du vill ska bongas.

6. Om du bara vill att några av artiklarna från en kategori ska bongas markerar du inte kategorin utan väljer istället dessa artiklar i det markerade utrymmet på steg 6.

7. Sedan trycker du på (Submit) och stationen är gjord.