Artikelsökning

Artikelsökning är en funktion som gör att restaurangpersonalen snabbt och enkelt kan hitta specifika produkter. Den här funktionen är särskilt användbar i fartfyllda miljöer där varje sekund räknas, till exempel under hektiska sittningar.

Hur hittar man artikelsökningen?

Knappen som kommer åt sökningen är placerad i det övre vänstra hörnet vid bongning av produkter.

Finns i både TSR (Bordshanteringen) och QSR (Kassan).

Untitled

Skärmdump - Visar platsen för sökknappen i det övre vänstra hörnet

Sökning

När du klickar på sökknappen öppnas en dialogruta där du kan söka fritext efter produkter i ditt produktbibliotek.

Produkter kommer att dyka upp om dess namn, på något av de angivna språken, matchar sökfrågan.

För att lägga till en produkt i varukorgen trycker du bara på produktknappen.

Untitled (1)

Skärmdump - Visar sökdialogrutan efter att ha tryckt på sökknappen och sedan sökt efter "Espresso"