1. Baemingo
  2. Backoffice
  3. Skapa Knappar i PIM (Product Information Management)

Allergier

Många kunder är allergiska eller har andra saker att ta hänsyn till. Följ denna guide för hur ni lättast kan lägga till olika allergi alternativ på era produkter.

Logga in i backoffice

Klicka på PIM/POS

Klicka på produkten ni vill lägga till allergi alternativ på

I höger meny, scrolla ner förbi ingredienser så kommer ni ha en lista utav knappar för att aktivera alla olika typer av allergier.

Knapparna kommer visa allergier för kunder som använder Expresskassa eller Appen för att beställa.

Önskar ni ha ett alternativ i kassan/app för att kunna ta bort eller byta dessa allergier, klicka då på knappen direkt under respektive aktiverad allergi.

Ni kommer sedan kunna klicka på Produkt som är tillagd i kassan -> "ändra" för att sedan lägga till allergi som en ingrediens.